back

Діяльність районної державної адміністрації - про головне та актуальне на зборах апарату

29 жовтня 2019

Основні аспекти роботи структурних підрозділів районної державної адміністрації обговорили сьогодні, 29 жовтня, під час зборів її апарату.

 

Збори проводила Наталія Разумейко, керівниця апарату районної державної адміністрації. Також була присутня Неля Чугаєва, заступниця голови районної державної адміністрації.

 

Основна увага акцентувалася на організаційній роботі – необхідності більш детального та всеохоплюючого планування діяльності управлінь, відділів та інших структурних підрозділів: проведення нарад щодо виконання прийнятих районних програм, планування роботи консультативно-дорадчих органів, здійснення тематичних перевірок виконання органами місцевого самоврядування делегованих повноважень.

 

Говорили й про ведення діловодства у районній державній адміністрації, зокрема про основні етапи підготовки проектів документів, що готують безпосередні виконавці за допомогою системи електронного документообігу – від створення електронної версії до направлення її на підпис керівнику.

 

Головні зміни у кадровій роботі – запровадження нової форми посадових інструкцій для державних службовців категорії "Б", "В".

 

Також важливим є підготовка та своєчасне оновлення наборів відкритих даних на Єдиному вебпорталі відкритих даних data.gov.ua.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації