back

Урочисті заходи до Дня захисника України

11 жовтня 2019

Захист Батьківщини і свого народу від ворожої агресії - справа невмируща і священна, а пам'ять про полеглих на східному фронті наших земляків завжди буде вічною.

 

11 жовтня у Лісконогівському сільському Будинку культури відбулись урочисті заходи і святковий концерт з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

 

Нині, коли на східних теренах України ведеться боротьба за незалежність і суверенітет держави, як ніколи ми маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей, багатих традицій та славних справ наших предків.

 

На урочисті заходи були запрошені батьки наших земляків, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході країни – Віра Бондаренко із Попівки, Володимир і Надія Соломахи із Буда-Вороб'ївської, Марія Кошелець із Лісконогів, Валентина Жежель та Володимир Воробей із Дігтярівки.

 

Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих захисників України та поклали квіти до меморіальної дошки Ігорю Гулевському, встановленої на фасаді місцевої школи.

 

Привітала присутніх з визначним державним святом – Днем захисника України – заступниця голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва:

 

"Цього дня ми вшановуємо оборонців рідної землі, всіх, хто причетний до священного обов’язку, почесної і водночас важливої місії служіння своїй Вітчизні, хто захищав та захищає її кордони від загарбників", - наголосила Неля Чугаєва.

 

 

До вітань приєдналися Олександр Цурган, лісконогівській сільській голова та Віра Бондаренко, мати загиблого захисника України Валерія Бондаренка.

 

Шановні захисники Вітчизни! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та  незалежною!

 

Чудовий настрій та святкову атмосферу присутнім подарували аматори народного мистецтва із Лісконогів, Рогівки та працівники районного Будинку культури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації