back

14 жовтня - День захисника України

14 жовтня 2019

Щиро вітаємо воїнів-ветеранів АТО та учасників Операції Об’єднаних Сил на сході України, військовослужбовців, добровольців, волонтерів, ветеранів Збройних Сил, учасників Другої Світової війни і всіх патріотів нашої батьківської землі зі святом захисника України!

 

Це знаменне свято поєднало у собі потужну силу козацької звитяги, героїзм і мужність усіх поколінь українців, які протягом століть відстоювали власне право на волю і свободу, а нині захищають східні рубежі нашої держави від ворога.

 

Захист Батьківщини і свого народу від ворожої агресії - справа невмируща і священна, а пам'ять про полеглих на східному фронті наших земляків завжди буде вічною.

 

Нехай же славні свята - День святої Покрови Богородиці і Українського козацтва та Захисників України і надалі залишаються світлим взірцем патріотизму, мужності і військової доблесті для нинішніх і прийдешніх поколінь.

 

Бажаємо усім міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя, миру і добра, подальших успіхів у почесному військовому служінні в ім’я України!