back

Зі святом, нащадки козаків!

11 жовтня 2019

Команди з дев'яти закладів освіти району змагалися за перемогу у районному етапі фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України "Козацький гарт".

 

11 жовтня у дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся районний тур фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України "Козацький гарт", який традиційно проводиться до Дня захисника України, Дня українського козацтва і свята Покрови пресвятої Богородиці.

 

З вітальним словом до присутніх звернулися начальниця відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла та військовий комісар об'єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Богдан.

 

Патріотичне виховання учнівської молоді, підготовка до виконання Конституційного обов’язку – захисту Вітчизни, виховання поваги до народних традицій та національних цінностей українського народу, - усе це займає важливе місце у житті сучасних молодих патріотів.

 

 

У змаганнях взяло участь 9 команд із закладів освіти району. 90 учасників змагалися у човниковому бігу, стрибках у довжину, стрибках через скакалку, естафеті  та перетягуванні канату.  Для найкмітливіших – конкурс знавців історії України, її спортивних досягнень та Олімпійського руху.

 

 

Перемогу і почесне право представляти район в обласному турі змагань виборола команда Чайкинського навчально-виховного комплексу, срібними призерами змагань стали учні Грем'яцької і Смяцької загальноосвітніх шкіл, на третій сходинці п’єдесталу -  команда Орлівського навчально-виховного комплексу.

 

Вітаємо козаків із прийдешнім святом, і бажаємо міцного козацького здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації