back

На особистий прийом до керівників району прийшло 20 осіб

10 жовтня 2019

Виїзний день особистого прийому громадян відбувся 10 жовтня у селі Дробишів Команської сільської ради.

 

В.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, голова районної ради В'ячеслав Кауфман провели виїзний день особистого прийому громадян у с. Дробишів Команської сільської ради.

 

Спілкувалися із жителями села також начальниця управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Галина Гавриленко, начальниця Новгород-Сіверського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління  Пенсійного фонду України у Чернігівській області Тетяна Кравченко, сільська головиня Любов Акуленко.

 

У зустрічі взяли участь 20 жителів села. До керівництва звернулися 7 осіб, які порушили 9 питань. Присутні говорили про початок опалювального періоду та пов'язані із цим призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива, нарахування субсидії у разі отримання земельної ділянки у спадщину, у разі зміни місця реєстрації або проживання членів сім'ї субсидіанта.

 

Також запитували про терміни закінчення ремонту наплавного моста через річку Віть, хто має утримувати і ремонтувати автомобільні дороги місцевого значення та як зміняться межі Новгород-Сіверського району у зв'язку з адміністративно-територіальною реформою. На всі питання надані відповідні роз'яснення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації