back

Новий ЕТАЛОН - для потреб учнів

09 жовтня 2019

Сьогодні, 9 жовтня у Печенюгівському НВК урочисто вручили новий шкільний автобус, який буде підвозити дітей із навколишніх сіл до навчального закладу.

 

Новий шкільний автобус ЕТАЛОН на 31 місце придбаний за державні та місцеві бюджетні кошти. Вартість автобусу становить 1699 тис. грн. 70% вартості – 1181,2 тис. грн. заплатила держава, решта – кошти, що надійшли з районного бюджету. До співфінансування долучилися Шептаківська, Михальчино-Слобідська, Орлівська, Блистівська сільські ради, ТОВ "Гетьманське" та ТОВ "Мрія".

 

За інформацією відділу освіти, автобус буде підвозити 35 учнів із навколишніх сіл Попівка, Лизунівка та Форостовичі.

 

В урочистому заході взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, голова районної ради В'ячеслав Кауфман, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, начальник відділу освіти Світлана Біла, печенюгівський сільський голова Микола Череп, школярі та вчителі.

 

Руслан Веремієнко привітав присутніх із цією важливою подією, зазначивши, що шкільний автобус − потреба для дітей, батьків та педагогічного колективу. Він наголосив, що увага влади до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудову держави.

 

Нехай довгоочікуваний подарунок стає символом усього позитивного та завжди приносить успіхи у навчанні!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації