back

Допомагатимемо і надалі...

09 жовтня 2019

Соціальний захист сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України – у центрі уваги керівництва району.

 

Про це повідомила заступниця голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва 8 жовтня під час відвідування членів сім'ї померлого військовослужбовця, учасника ООС Павла Ірхи у селі Студинка Новгород-Сіверського району.

 

Напередодні визначного державного свята – Дня захисника України Неля Чугаєва зустрілася із матір'ю померлого військовослужбовця Світланою Ірхою, яка живе у Студинці.

 

Нещодавно батьки Павла Ірхи отримали статус "член сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни". Павло Ірха помер 1 лютого ц.р. від захворювання, пов'язаного із захистом Батьківщини. До цього проходив військову службу за контрактом у військовій частині А2995.

 

"У переддень свята ми зустрічаємося із членами сімей загиблих учасників АТО/ООС, аби відзначити їх за стійкість, патріотизм, за відданість Батьківщині, а також за те, у ці непрості для країни часи вони виховали таких дітей — справжніх захисників України", - зазначила заступниця голови районної державної адміністрації.

 

Неля Чугаєва говорила про соціальні гарантії членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, які регулюється Законом України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" і додала, що у Новгород-Сіверському районі сім'ї загиблих знаходяться під постійним соціальним супроводом: "Районна влада і надалі вживатиме усіх заходів, аби соціальна допомога таким сім'ям здійснювалася на належному рівні".

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації