back

Зі 100-річним ювілеєм, рідна газета!

03 жовтня 2019

Від "Пламені" до "Сіверського краю" – у районному Будинку культури відзначили 100-річний ювілей виходу у тираж першого номеру місцевої газети.

 

Великих тиражів, розширення читацької аудиторії, поліпшення матеріального і фінансового стану колективу редакції бажали керівники районної державної адміністрації, районної та міської ради, депутат обласної ради Тетяна Ковальчук, голова обласної організації Національної спілки журналістів, голова Асоціації регіональних ЗМІ Олександр Назаренко, редактор часопису "Правий берег Десни" Борис Домоцький та інші.

 

— Ваша робота дуже важлива для нас, адже вашими руками створюється історія нашого краю – від номера до номера ви закарбували у пам'яті думки і вчинки наших земляків, які працювали на благо Новгород-Сіверщини, — підкреслив в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 100-річного ювілею він нагородив грамотами районної державної адміністрації колектив ТОВ "Редакція газети "Сіверський край" та його директорку Ганну Халіман.

 

А найщиріші привітання, вдячність за безцінний досвід та високий професіоналізм і побажання завжди бути у центрі подій – від колег, редакторів місцевих газет зі Сновщини, Городнянщини, Семенівщини та Сосниччини.

 

Окремі вітання та настанови колективу редакції почули від Олександра Могильного, ветерана місцевої журналістики, беззаперечного авторитета для багатьох поколінь місцевих журналістів.

 

Тож нехай у день 100-річного ювілею нашої газети, шановні колеги, здійснюються усі творчі задуми, щирими будуть думки і переконливим буде ваше журналістське слово!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації