back

30 вересня-День усиновлення

30 вересня 2019

30 вересня у день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, щороку відзначається День усиновлення. Це свято життєвої мудрості та щирості, розуміння, великої душі та великого терпіння. 

 

В Новгород-Сіверському районі це свято відзначають, 10 батьків які усиновили 5 дітей,  10 прийомних батьків, у сім'ях яких виховується 5 таких дітей та 13 опікунів, піклувальників, в родинах яких знайшли притулок 14 дітей.

 

З нагоди свята заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Сергій Петраков, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валентина Суровицька відвідали та привітали прийомні сім’ї району. Також в ході зустрічі поспілкувались з прийомними батьками та дітьми які виховуються в цих родинах.  

 

Неля Чугаєва висловила сподівання, що з кожним роком буде збільшуватися кількість прийомних родин в Новгород-Сіверському районі, що дадуть прилисток дітям, які не мають рідної сім’ї. Також зазначила, що прийомні батьки району дали кожній дитині, яка зростає у їхній сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Служба у справах дітей

районної державної адміністрації