back

Актуальні питання розглянули на семінарі

13 вересня 2019

Про актуальне на семінар-нараді з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад у районній державній адміністрації.

 

13 вересня у районній державній адміністрації відбулась семінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад. Під час засідання розглянули ряд актуальних питань у діяльності виконавчих комітетів.

 

Про функціонування медичних закладів у сільській місцевості району присутніх інформувала Оксана Черненко, головний лікар комунального некомерційного підприємства "Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги".

 

Очільниця фінансового управління районної державної адміністрації Олена БИКОВА звернула увагу учасників семінару на організацію роботи щодо ефективності виконання місцевих бюджетів.

 

Начальниця відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Лідія АКУЛІНА проінформувала присутніх про необхідність верифікації отримувачів житлових субсидій.

 

Про результати проведення Днів апарату у виконавчих комітетах Шептаківської, Чайкинської сільських рад присутнім розповіла начальниця відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації Ірина ВОРОНЬКО.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації