back

"Спорт – запорука здорової нації" - спортивне свято у Чайкиному

12 вересня 2019

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

 

З цієї нагоди 12 вересня на базі Чайкинського НВК відбулося спортивне свято "Спорт – запорука здорової нації", присвячене Дню фізичної культури і спорту, в якому взяли участь учні закладів освіти району. В рамках проведення спортивного свята відбулися спортивні змагання.

 

Загалом, для занять фізичною культурою і спортом в районі функціонує 13 спортивних залів, 20 футбольних полів, 29 спортивних майданчиків, зал з тренажерним обладнанням, спортивний майданчик з синтетичним покриттям, стадіон на 2000 місць.

 

Наразі у закладах освіти району працює 14 гуртків, позашкільну освіту зі спортивного напрямку здобуває 223 учні.  Найбільш популярними видами спорту у дітей та молоді є футбол і  легка атлетика.

 

Функціонують гуртки при Чайкинському, Печенюгівському, Орлівському навчально-виховних комплексах, Грем’яцькій, Смяцькій загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів, Вороб’ївській філії Чайкинського навчально-виховного комплексу та Новгород-Сіверському районному будинку дитячої та юнацької творчості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сектор у справах сім'ї, дітей та молоді

районної державної адміністрації