back

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29 серпня 2019

День пам’яті захисників: у Новгороді-Сіверському офіційно вшанували пам'ять загиблих.

 

29 серпня керівники районної державної адміністрації, районної та міської рад вшанували пам'ять загиблих захисників України та поклали квіти до меморіальних дошок загиблим учасникам російсько-української війни. На заході також були присутні батьки загиблих Героїв - Марія Кошлець, мати загиблого Ігоря Гулевського та Володимир і Надія Соломахи, батьки загиблого Олега Соломахи.

 

За вільну та незалежну Україну віддали своє життя сини Новгород-Сіверщини – ВАЛЕРІЙ БОНДАРЕНКО з Попівки, ОЛЕГ СОЛОМАХА з Буди Вороб’ївської, ІГОР ГУЛЕВСЬКИЙ з Лісконогів, ІГОР МЕДВЕДЬ зі Слобідки, ІВАН ВОРОБЕЙ із Дігтярівки. Вічна їм пам’ять. Велика вдячність усім, хто воював і зараз захищає нашу державу на сході країни.

 

Цього ж дня заступниця голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва провела зустріч з членами Новгород-Сіверського відокремленого підрозділу ГО "Єдина родина Чернігівщини"- батьками загиблих воїнів  Марією Кошлець, Володимиром і Надією Соломахами. На зустрічі говорили про подальшу участь представників організації у національно-патріотичному вихованні, зокрема щодо участі у районних зазодах до Дня захисника України, вирішенні нагальних соціально-побутових потреб членів сімей загиблих захисників України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації