back

За вагомий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання вчителю з Грем'яча оголошено міністерську подяку

01 липня 2019

З 23 червня по 29 червня рій "Грем'яцькі соколи" Грем'яцької загальноосвітньої школи взяв  участь у Всеукраїнському вишколі "Джура-Прикордонник" в м. Ізмаїл Одеської області.

 

У перший день для учасників Вишколу після урочистого заходу місцеві прикордонники на морвокзалі провели показовий виступ підрозділу спецпризначення «Дозор-М». Також рої змогли побувати на облавках кораблів та приміряти на себе спорядження морських прикордонників.

 

Джури прослуховували лекції з історії Морської охорони Украйни, судноводіння, основи радіотехнічних засобів, управління вогнем корабля у НЦМО ДПСУ. Також відбувся конкурс на кращий малюнок корабля. 

 

Учасники знайомилися з роботою відділу прикордонної служби "Болград" та побували у пункті пропуску "Табаки", що на кордоні з Молдовою.

 

У Навчальному центрі морської охорони у місті Ізмаїл інструктори розповіли учасникам історію морської охорони України та ознайомили з навичками судноводіння. Також учасники вишколу зустрілися з Головою Державної прикордонної служби України Сергієм Дейнеком.

 

Керівник рою Сергій Шкалаберда, вчитель фізичної культури Грем’яцької загальноосвітньої школи, на вишколі "Джура-Прикордонник" був призначений на наступний рік сотником серед виховників. Сергію Анатолійовичу оголошено подяку Міністерства молоді та спорту України за вагомий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання в прикордонних районах України та підготовку команди до участі у всеукраїнських вишколах "Джура-Прикордонник".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Віддід освіти районної державної адміністрації