back

Погоджено проект на суму понад 6 мільйонів гривень

10 червня 2019

Проект капітального ремонту фасаду будівлі Чайкинського НВК погоджений на черговому засіданні Комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку.

 

6 червня поточного року під головуванням Віцепрем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулось чергове засідання Комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. У Чернігівській області погоджено 13 проектів на суму 78,8 мільйона гривень.

На цьому засіданні був погоджений проект капітального ремонту фасаду будівлі Чайкинського навчально-виховного комплексу, де передбачається провести роботи з термомодернізації будівлі. Вартість проекту складає 6126,654 тис. грн, з них 4500,855 тис. грн кошти держаного бюджету та 1625,799 тис. грн співфінансування з районного бюджету.

 

Роботи розпочнуться одразу після затвердження цього об'єкту постановою Кабінету Міністрів України та надходження коштів на проведення робіт.

 

 

 

 

Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального

господарства та будівництва районної державної адміністрації