back

12 травня - День Матері

10 травня 2019

Неля Чугаєва, в.о голови районної державної адміністрації, у цей особливий день, сповнений глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері, відвідала сім'ї загиблих воїнів АТО.

 

10 травня Неля Чугаєва відвідала Віру Бондаренко, матір загиблого Валерія Бондаренка з Попівки, та Валентину Жежель – матір, і Марію Воробей - бабусю загиблого Івана Вороб'я з Дігтярівки.

 

Неля Чугаєва висловила щиру вдячність українським жінкам, які підтримали рішення своїх синів, чоловіків боротися з агресором, задля миру в країні. На її переконання, захищаючи країну, вони, в першу чергу думали про своїх матерів і дружин, і саме тому, завдяки своїй сміливості, мужності і патріотизму зупинили агресора.

 

Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

 

Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.

 

Від щирого серця вітаємо всіх матерів зі святом! Бажаємо Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості у дні прийдешньому. Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації