back

9 травня – 74-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09 травня 2019

Цей особливий і знаменний для українського народу травневий день є символом мужності та героїчної боротьби, гордості за тих, хто відстояв свободу нашої Батьківщини.

9 травня у Новгороді-Сіверському вшанували подвиг новгород-сіверців, солдатів Другої світової війни. Керівники районної державної адміністрації, районної ради, працівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, представники трудових колективів та громадські активісти новгород-сіверщини взяли участь в урочистому мітингу та святковій ході з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Ми пам’ятаємо про мужність захисників України, які в сучасний період становлення української держави віддали життя за незалежність свого народу та у ці самі хвилини зі зброєю в руках відстоюють право на вільне життя і наш європейський вибір на сході України.

 

На знак пам’яті про земляків, які загинули у Другій світовій війні, загиблих учасників АТО (ООС) учасники заходу поклали квіти до пам’ятних знаків та вшанували хвилиною мовчання.

 

"Сердечно дякуємо всім нині живим фронтовикам, які мужньо боролися з ворогом, захищаючи рідну українську землю. Всім, хто самовіддано працюючи в тилу, невтомно наближав Велику Перемогу над загарбниками. Безмежна вдячність ветеранам Другої світової війни та учасникам бойових дій в зоні АТО/ООС за мирне небо і віру у завтрашній день", — сказала в.о. голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, звертаючись до учасників мітингу.

 

Шановні ветерани! Шановні захисники України!

 

Для нас ви приклад мужності та патріотизму у подоланні труднощів, відстоюванні добра, правди і справедливості в суспільстві. Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, довгих років щасливого життя під чистим мирним небом незалежної, могутньої та процвітаючої України! Пишаймося тією героїчною землею, на якій ми живемо! Завжди пам’ятаймо про подвиги та звитягу наших співвітчизників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації