back

«Дитяче серденько, живи»

03 травня 2019

Чотирнадцятий  рік поспіль благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» збирає кошти для закупівлі обладнання у обласні дитячі лікарні країни. Наш район не лишився осторонь і теж долучився до доброї справи.

 

Цьогоріч у рамках XIV Всеукраїнської благодійної акції проходив збір коштів для дітей з вадами серця під гаслом «Дитяче серденько, живи!». Мета – придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень області.

 

03 травня волонтери закладів освіти району підрахували кошти, що були зібрані. Заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва подякувала волонтерам за їхню роботу, а також висловила вдячність усім небайдужим новгород-сіверцям, які мають добре серце і долучилися до збору коштів.

 

Спільними зусиллями волонтерів закладів освіти району та небайдужих новгород-сіверців вдалося зібрати 5,1 тис. грн. Здобувачі освіти Блистівського навчально-виховного комплексу також долучилися до акції, кошти в сумі 1,285 тис. грн, що вони зібрали були передані для Тесленко Миколи, який на разі перебуває в Чернігівському обласному кардіологічному диспансері.

 

Тому висловлюємо вдячність усім небайдужим жителям району за віру в добру справу, чуйність та безкорисність, підтримку дітей, що потребують вашої допомоги!

 

Сектор у справах сім'ї, молоді та спорту

районної державної адміністрації