back

26 квітня відбулось засідання Колегії районної державної адміністрації

26 квітня 2019

На розширеному засіданні колегії районної державної адміністрації проаналізовано стан виконання  бюджету району за підсумками І кварталу. Зазначено, що в цілому показники з наповнення доходної частини власними ресурсами становив 114,2%, у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року на 1млн .929 тис. грн збільшено надходження власних доходів. Разом з тим із 23 сільських бюджетів не виконаними залишились бюджети 7 сільських рад. Рівень надходження до бюджету району державної та іншої субвенції становив лише 86%. Учасниками засідання обговорено шляхи наповнення бюджету, зокрема за рахунок збільшення ставок орендної плати та подальшої оптимізації мережі бюджетних установ.

На засіданні також проаналізовано стан підготовки до оздоровчої кампанії у літній період. Окреслено основні завдання, що необхідно здійснити з метою належної організації оздоровлення та відпочинку дітей у літній період, особлива увага зверталась на вжиття заходів з протипожежної безпеки.

Як зазначалося з метою сприяння проведенню оздоровчої кампанії у районі  4 сільські ради (Блистівська, Биринська, Троїцька, Орлівська) передбачили кошти для оздоровлення дітей відповідно до розроблених сільських програм, ще 13 територіальних громад залучатимуть позабюджетні кошти, не заборонені чинним законодавством, для організації оздоровлення дітей сільської місцевості. Всього планується охопити оздоровчими та відпочинковими послугами 64% дітей, які того потребують. На ці цілі передбачено 366 тис. грн у районному бюджеті, ще 70 тис. грн планується залучити з інших джерел.  

 

Провів засідання Колегії в.о. голови районної державної адміністрації      Р. Веремієнко.

 

                                                                                     Відділ організаційної роботи апарату

                                                                                      районної державної адміністрації