back

У районі залишилося лише 4 учасники бойових дій періоду Другої світової війни

15 квітня 2019

15 квітня у районній державній адміністрації відбулась нарада з підготовки і відзначення у районі Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Заходи розпочнуться із проведення акції "Зі святом Перемоги!", в рамках якої керівництво районної державної адміністрації відвідає ветеранів Другої світової війни за місцем проживання, - про це йшлося під час зустрічі керівництва районної державної адміністрації з головою районної організації ветеранів України Миколою Кливенком.

 

За даними управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, на території району на даний час проживає 4 учасників бойових дій періоду Другої світової війни. У минулому році розпрощались з 3 ветеранами.

 

Також керівники районної державної адміністрації відвідають ветеранів війни, які перебувають у стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

 

Захід  з перепоховання останків 8 солдатів, загиблих у роки Другої світової війни, покладання вінків та квітів за участю керівництва району відбудеться 09 травня у селі Бирине.

 

Сільським головам рекомендовано провести роботи з упорядкування меморіалів, пам’ятників та місць поховань загиблих під час Другої світової війни, організувати урочисті та святкові заходи у населених пунктах району.

 

    Відділ  інформаційної діяльності, комунікацій

    з громадськістю та правового забезпечення

    районної державної адміністрації