back

Семінар з актуальних питань

15 березня 2019

Про актуальне на семінар-нараді з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад у районній державній адміністрації.

 

15 березня у районній державній адміністрації відбулась семінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад. Під час засідання розглянули ряд актуальних питань у діяльності виконавчих комітетів.

 

Про організацію забезпечення пожежної безпеки під час проведення виборів Президента України 31.03.2019 присутніх інформував Євген Бобров, провідний спеціаліст районного відділу управління Державної  служби України з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області.

 

Представники військового комісаріату Віктор Даниленко та Андрій Корицький звернули увагу учасників семінару на основні питання ведення військового обліку у сільських радах.

 

Начальник загального відділу та контролю апарату районної державної адміністрації Світлана Довбиш доповіла про організацію роботи з ведення діловодства та контрольними документами у виконавчих комітетах місцевих рад.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

районної державної адміністрації