back

Герої не вмирають!

14 березня 2019

14 березня на фасаді Дігтярівського НВК відкрили меморіальну дошку на честь військовослужбовця, загиблого під час виконання службових обов'язків у зоні проведення Операції об'єднаних сил Івана Вороб'я.

 

Участь у відкритті меморіальної дошки взяли в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, голова районної ради В'ячеслав Кауфман, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, Дігтярівський сільський голова Тетяна Школьна, військовий комісар Роман Богдан, голова Громадської організації "Учасники антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" Іван Мельник, родичі та друзі загиблого, учні закладу, в якому навчався Іван, односельці.

 

 

Виступаючи перед присутніми, в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко зазначив, що Іван, захищаючи Батьківщину, віддав за неї найдорожче – своє життя. Його подвиг - взірець патріотизму та любові до України.

 

Пам'ять про Івана Вороб'я, який віддав своє життя за цілісність України, вшанували хвилиною мовчання. Настоятель Покровської церкви Отець В'ячеслав освятив меморіальну дошку.

 

Багато теплих слів прозвучало цього дня на адресу Героя. Його односельці, вчителі згадують про нього як про прекрасну людину, надійного друга і товариша, доброго і люблячого сина. Жителі Новгород-Сіверського району завжди пам’ятатимуть свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи Україну.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації