back

До уваги державних службовців

19 лютого 2019

Районною державною адміністрацією відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 "Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", Методичних рекомендацій щодо проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 21 лютого 2018 року №49 оголошується І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець".

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

 

Конкурс проводиться серед державних службовців районної державної адміністрації відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях:

- «Кращий керівник» (беруть участь державні службовці категорії «Б»);

- «Кращий спеціаліст» (беруть участь державні службовці категорії «В»).

 

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, що займають посади категорій «Б» і «В», і мають стаж державної служби.

 

У номінації «Кращий керівник» - загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік;

 

У номінації «Кращий спеціаліст» - загальний стаж державної служби не менш як два роки.

 

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень.

 

Для участі у І турі Конкурсу державні службовці подають організаційному комітету:

- заяву про участь у Конкурсі;

- копію особової справи державного службовця встановленого зразка;

- подання керівника структурного підрозділу, погоджене з головою профспілкової організації чи ради трудового колективу;

- інші матеріали (публікації в пресі, листи громадян, колективів з оцінкою діяльності претендента тощо).

 

За інформацією щодо участі у І турі Конкурсу необхідно звертатися до Оргкомітету з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" за адресою м. Новгород-Сіверський, вул. Б.Майстренка, 6, 2-й поверх, кімн.№15 або за телефоном 2-12-13.

 

 

Сектор управління персоналом

апарату районної державної адміністрації