back

Робоча зустріч з представниками громадськості

07 лютого 2019

У переддень Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 14 лютого керівництво району відвідає матір загиблого воїна-інтернаціоналіста у селі Камінь.

 

07 лютого ц.р. у районній державній адміністрації відбулась робоча зустріч керівників її структурних підрозділів та голови районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Івана Шульги під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої.

 

13 лютого делегація від Новгород-Сіверського району візьме участь в обласних урочистих заходах та святковому концерті.

 

Районні заходи розпочнуться із відвідування сім'ї загиблого воїна-інтернаціоналіста Живодьор у селі Камінь Новгород-Сіверського району. Керівництво районної державної адміністрації спільно з працівниками управління соціального захисту населення проведуть обстеження соціально-побутових умов проживання та покладуть квіти до могили загиблого.

 

15 лютого у районному Будинку культури відбудуться урочисті заходи та святковий концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Активісти районної організації, за поданням Івана Шульги будуть нагороджені нагородами районної державної адміністрації та районної ради. Після урочистих заходів відбудеться покладання квітів до пам'ятного знаку та поминальна літія.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

районної державної адміністрації