back

30 січня – четверті роковини загибелі Олега Соломахи

30 січня 2019

Сьогодні у Будо-Вороб’ївській філії Чайкинського навчально-виховного комплексу вшанували річницю смерті земляка, випускника закладу освіти Олега Соломахи, який загинув смертю Героя, захищаючи свою землю від російської агресії.

Слова щирої вдячності за виховання справжнього сина будо-вороб’ївської землі, патріота нашої Держави, та скорботи з дати його смерті лунали на адресу батьків Олега – Надії Григорівни та Володимира Пилиповича від виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка, начальника відділу освіти районної державної адміністрації Світлани Білої, сільського голови Раїси Осипець. Слова вдячності за підтримку у важку хвилину голові сільської ради Раїсі Осипець, завідувачу філією Тетяні Кучер пролунали від дружини Людмили.

 

Педагогічний та учнівський колективи запросили присутніх взяти участь у мітингу-реквієму, присвяченому четвертій річниці від дня загибелі Соломахи Олега Володимировича та всім воїнам, які захищали та захищають рідну Україну.

 

Присутні живим ланцюгом передали свічки пам'яті за загиблим. Учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі закладу освіти та могили воїна на кладовищі, схиливши голови низько перед пам’яттю і подвигом славного сина України - земляка, випускника закладу,  вшановуючи пам'ять героїв антитерористичної операції, які загинули на Сході країни хвилиною мовчання.

 

Цього ж дня, за повідомленням виконавчого апарату районної ради, у Новгороді-Сіверському до меморіальної дошки Олегу Соломасі також поклали квіти.

 

Вічна шана всім, хто відстоює мир на землі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За повідомленням відділу освіти районної державної адміністрації