back

"Понад Крутами вічність у сурми сурмить…"

29 січня 2019

29 січня року у читальній залі центральної районної бібліотеки пройшов брифінг поколінь "Понад Крутами вічність у сурми сурмить…".

 

Поділитися своїми поглядами, висловити думки з приводу подій, що ознаменували основні віхи державотворчого процесу в нашій країні, зібралися люди різного віку, різних професій, з різних куточків району. До присутніх звернувся також в.о. голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Руслан Веремієнко.

"Прагнення свободи, що століттями намагалися винищити, виморити, знівелювати, воскресло нині в душах нового покоління захисників України і зі свіжою силою спонукає до боротьби", - наголосив Руслан Веремієнко.

 

Цей день не втратить своєї історичної значущості для багатьох поколінь. День подвигу, день надії і любові до України - День пам’яті Героїв Крут.

 

 

 

Руслан Веремієнко: "Впевнений, що навколо нас не буде ворогів, ані на кордонах нашої країни, ані у світі. Слава нашій землі, слава нашим Героям, вічна слава тим, хто віддав своє життя за нашу свободу і наше майбутнє!".

 
 

Сектор культури районної державної адміністрації