back

Увага! Оголошення про громадські слухання!

09 січня 2019

Увага! Оголошення!

24 січня 2019 року о 15.00 год. у приміщенні Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області (2-й поверх, зала засідання) за адресою:  вул. Б.Майстренка, 6, м.Новгород-Сіверський, відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні, "Детальний план території земельної ділянки,орієнтовною площею 1,8 га в адміністративних межах Печенюгівської сільської ради Новгород-Сіверського району, Чернігівської області(за межами населеного пункту) для будівництва та обслуговування комплексу доробки зерна".

Замовником вищевказаної містобудівної документації є Новгород-Сіверська районна державна адміністрація Чернігівської області, підрядником (розробником) є ФОП Козир О. І., (підстава для розроблення  - розпорядження голови районної державної адміністрації №517 від 05.07.2018 та внесені зміни розпорядженням №1 від 03.01.2019).

Пропозиції до проекту містобудівної документації подавати до 21.01.2019 до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації в письмовій формі.

Матеріали для ознайомлення з проектом містобудівної документації розміщені нижче.

ПЗ_Печенюги,_комплекс_доробки_зерна.pdf

Проектний_план.pdf

Схема_iснуючтого_використання.pdf

Схема_розташування.pdf

                                     Відділ містобудування, архітектури,

                                     житлово-комунального господарства та

                                     будівництва районної державної адміністрації