back

Надання послуг військовослужбовцям, ветеранам війни, пенсіонерам із числа військовослужбовців обіцяють суттєво покращити

28 грудня 2018

28 грудня у Новгород-Сіверському об'єднаному міському військовому комісаріаті створений територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Як повідомив військовий комісар Роман Богдан, метою його створення є кардинальна зміна підходів до надання послуг військовослужбовцям, ветеранам війни, пенсіонерам із числа військовослужбовців.

 

Роман Богдан наголосив, що відтепер змінилися завдання військкоматів від адміністративно-примусових до рекрутингових та соціально-сервісних.

Серед завдань реформи – суттєве покращення обліково-мобілізаційної роботи, запровадження Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних, підвищення довіри населення до військових структур та посилення ролі інститутів громадянського суспільства в заходах військово-патріотичного виховання населення тощо.

 

Нова – і надважлива – частина роботи територіального центру комплектування та соціальної підтримки – рекрутингова робота. Для цього створюються відповідні відділи. Створюється і інститут вербувальників. Ці спеціалісти відшукуватимуть людей, яким можна запропонувати вступити на службу за контрактом за тими спеціальностями, які потрібні війську.

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності,

комунікацій з громадськістю та правового

забезпечення районної державної адміністрації