back

Тепла ковдра, малюнки та листи нашим захисникам

06 грудня 2018

Допризовна молодь району відзначила День Збройних Сил України спортивними змаганнями - 6 грудня з нагоди Дня Збройних Сил України на базі Дігтярівського навчально-виховного комплексу відбулась районна спартакіада серед допризовної молоді району.

 

Цього року щорічну районну спартакіаду допризивної молоді присвятили пам'яті воїна 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України, односельця, випускника навчального закладу Івана Вороб'я, який загинув у зоні проведення ООС 9 листопада цього року.

 

"Відзначаючи це свято, ми віддаємо данину шани і вдячності тим, хто обрав для себе професію захисника Вітчизни, тим, хто виконує службовий обов’язок, не рахуючись з власними інтересами, силами, життям, якщо цього вимагають обставини", - зазначила заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, звертаючись до присутніх.

 

За ініціативи педагога-організатора Дігтярівського НВК Надії Кленько у закладі започаткований проект "Тепла ковдра". Учні, батьки та вчителі зв'язали клаптики, з яких згодом зшили ковдру.

 

"Теплу ковдру, малюнки, листи, солодощі та скромні подарунки ми хочемо передати для випускника нашого закладу Євгена Шевеля, який зараз захищає країну", - сказала Надія Кленько. Представник Новгород-Сіверського ОМВК Степан Сугоняко пообіцяв направити подарунки воїну.

 

Перемогу у спартакіаді виборола команда Чайкинського навчально-виховного комплексу, другими стала команда Смяцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє місце посіла команда Дігтярівського навчально-виховного комплексу. Команди нагороджені кубком, медалями, грамотами та солодкими призами.

 

Змагання проходили з номінацій: стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині, стрибки у довжину з місця, підйом тулуба, спортивна естафета.

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації