back

"У якій природі ми хочемо жити?"

23 листопада 2018

В рамках 3-річного проекту «Адаптація на основі екосистем та сталий регіональний розвиток» – Деснянський біосферний резерват у співробітництві з Центром економіки Університету сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина) та Фондом Міхаеля Зуккова  відбувся семінар для жителів Деснянського біосферного резервату.

 

Семінар проводили німецько-українські партнери проекту з Університету м. Еберсвальде Кевін Мак,  Юдіт Клойбер та Фонду Міхаеля Зуккова Інна Роман,  Анатолій Смалійчук. Участь у семінарі взяла в.о. голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва.

 

На семінарі обговорювались питання про добробут та природу, про ризик стихійних лих, які частішають в результаті змін клімату, про можливість адаптації природи та громад до змін клімату, про стійке природокористування в таких умовах. Особливу увагу було приділено питанням впливу теперішніх та майбутніх змін клімату на наше життя та ведення господарств. Як на засадах сталогорозвитку ми можемо допомогти природі і нам, адаптуватися до існуючих та майбутніх змін клімату.

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації