back

Сьогодні - День Гідності та Свободи

21 листопада 2018

21 листопада ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.

 

Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

 

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Биринському навчально-виховному комплексі відбувся урочистий захід за участю заступника голови районної державної адміністрацій Нелі Чугаєвої, начальника відділу освіти районної державної адміністрації Світлани Білої, депутата районної ради Григорія Гущі, учасника АТО, жителя села Бирине Юрія Олифиренка.

 

"Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. Це підтвердження того, що події минулого року на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні", - зазначила Неля Чугаєва, звертаючись до учасників заходу.

 

Учні Биринського НВК декламували патріотичні вірші та виконували пісні про Україну, її національних героїв. Присутні переглянули відеоряд про події, що відбувалися у Києві під час Революції Гідності, вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО хвилиною мовчання.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації