back

Триває тиждень безпеки дорожнього руху

16 листопада 2018

    З 12 по 18 листопада в Україні проводиться 2-й етап тижня безпеки дорожнього руху, головною метою якого є зниження рівня аварійності та ступеню тяжкості наслідків дорожньо-транспортних пригод, а також створення безпечних і комфортних умов руху транспортних засобів, пішоходів та інших учасників дорожнього руху.

    Як повідомив завідувач господарством КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ" Сергій Павлюк, у рамках тижня безпеки у лікарні проведений позаплановий інструктаж з водіями на тему "Небезпечна аварійна ситуація і правила поведінки водіїв". Також за участю працівників Новгород-Сіверського відділу екстреної медичної допомоги було проведено практичне навчання з водіями лікарні по наданню домедичної допомоги постраждали внаслідок ДТП.

 

     У КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ" питанням безпеки дорожнього руху постійно приділяється велика увага: проводяться щоденні передрейсові медичні огляди водіїв підготовленими середніми медичними працівниками, перед випуском на лінію здійснюється технічний огляд автомобіля, своєчасно проводиться профілактичний огляд та ремонт автомобілів, підготовка автотранспорту до роботи в осінньо-зимовий період тощо.

 

Все це дозволяє забезпечити належну безпеку дорожнього руху.

 

Світлана Шам, головний лікар Новгород-Сіверської центральної районної лікарні