back

Учасники АТО (ООС) активно долучатимуться до національно-патріотичного виховання дітей та молоді

15 листопада 2018

15 листопада на засіданні координаційної ради з питань соціального захисту громадян, звільнених з військової служби, ветеранів війни та членів сімей загиблих учасників АТО (ООС) говорили про залучення учасників АТО (ООС) до національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Про результати роботи говорили начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла, завідувач сектору у справах сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Андрій Циганков, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Валентина Суровицька.

 

Присутній на засіданні голова Громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" Іван Мельник зазначив, що громадська організація, яку він представляє, сприятиме діяльності органів виконавчої влади району з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

 

Заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва наголосила, що учасники Операції об'єднаних сил сьогодні є живим прикладом патріотизму і любові до України, залучення їх до заходів національно-патріотичного виховання дітей та молоді є вкрай важливим і необхідним.

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації