back

Державні службовці - за активний спосіб життя!

31 жовтня 2018

З 26 по 31 жовтня 2018 року було проведено щорічне оцінювання фізичної підготовленості населення Новгород - Сіверського району.

Оцінювання проводилося відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року №1045 «Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України».

Основним завданням цьогорічного оцінювання було визначення рівня фізичної підготовленості населення та формування у населення потреби в руховій активності.

Відбувалося оцінювання у вигляді тестування на швидкість, гнучкість, витривалість та вправність. Комплекс тестів та нормативів були передбачені для кожної вікової групи. Серед контрольних видів вправ - підтягування, качання пресу, стрибки у довжину, присідання, піднімання гирі.           

Взяли участь у заході структурні підрозділи районної державної адміністрації.

Нагадаємо, з минулого року Урядом започатковано проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України. Обов'язковим воно є для учнівської та студентської молоді, особового складу Збройних Сил, правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб. Для інших категорій громадян, тестування проводиться на добровільних засадах.


Це дає можливість оцінити власну фізичну підготовленість та спланувати майбутню роботу щодо самовдосконалення, аби через рік показати кращі результати.

 

                           Сектор у справах сім'ї, молоді та спорту

                           районної державної адміністрації