back

28 жовтня – День автомобіліста і дорожника

27 жовтня 2018

Від щирих сердець вітаємо всіх водіїв, працівників автодорожнього господарства з професійним святом – Днем автомобіліста!

Відтоді, як автомобіль став щоденним помічником людини, разом з ним у наше життя прийшла і турбота про вдосконалення цього винаходу, а також про безпечне його співіснування з людиною – та благородна справа, якій ви сьогодні віддаєте уміння.

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаємо усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але усі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень.

Саме тому щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть вас до успіху. Будьте завжди керманичами свого життя!

Відділ органзаційної роботи апарату

районної державної адміністрації