back

Вшанування пам'яті захисників України залишається у центрі уваги

19 жовтня 2018

На засіданні координаційної ради з питань соціального захисту громадян, звільнених з військової служби, ветеранів війни та членів сімей загиблих учасників АТО розглянули результати діяльності зі вшанування пам'яті захисників України.

За інформацією відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації, вшанування пам'яті загиблих учасників АТО, покладання вінків та квітів до пам'ятного знаку, меморіальних дошок відбувалось під час відзначення державних свят і пам'ятних дат.

За участю керівництва районної державної адміністрації, односельців, представників громадської організації відбулись поминальні заходи з нагоди чергових роковин загибелі (смерті) учасників АТО.

Як зазначила Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації, за сприяння районної державної адміністрації на малій батьківщині загиблих учасників АТО встановлені 4 меморіальні дошки Героям. Напередодні Дня захисника України членам сімей загиблих військовослужбовців, які проживають у нашому районі надана матеріальна допомога по тисячі гривень за кошти районного бюджету. Виконавчі комітети сільських рад також надають матеріальну допомогу своїм односельцям-захисникам країни.

Йшлося також про те, що 22 травня ц.р. відбулась робоча зустріч з ініціативною групою з метою організації роботи із узагальнення документальних матеріалів про учасників АТО-вихідців з Новгород-Сіверського району. Цей напрямок роботи є найбільш актуальним для збереження пам'яті про захисників України.

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації