back

Виїзний день особистого прийому громадян голови районної державної адміністрації у с. Ларинівка

11 жовтня 2018

 

Сьогодні, 11 жовтня 2018 року, відбувся виїзний день особистого прийому громадян у с. Ларинівка Ларинівської сільської ради за участю в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка та голови районної ради В’ячеслава Кауфмана.

 

На питання жителів села відповідали також  Ларинівський сільський голова Леонід Подковко, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко, начальник відділу економіки, розвитку інфраструктури та державної реєстрації районної державної адміністрації Тетяна Горбонос, директор ДП «Новгород-Сіверськрайагролісгосп» Василь Лакоза.

 

У зустрічі взяли участь 17 громадян, до керівництва звернулося 6 громадян, які порушили 6 питань.

Населення сіл Ларинівка та Бугринівка зверталися з приводу ремонту мосту через річку Малотеч у напрямку до села Бугринівка, благоустрою на території села Ларинівка, нової поштової реформи та нововведень у роботі Новгород-Сіверського РЕМу. Також мешканців села обурює неякісне обслуговування місцевих продавчинь у магазині Новгород-Сіверської райспоживспілки.

На всі питання надавались повні та конкретні роз’яснення, а на три – оформлено доручення голови районної державної адміністрації.

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації