back

До Дня працівників освіти

05 жовтня 2018

Щорічно в Україні у першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники освіти. Це свято яскравих квітів, щирих привітань та душевних слів вдячності за безцінний скарб усього людства – знання.

05 жовтня з нагоди Дня працівників освіти у районному Будинку культури вітали освітян нашого краю. Зі словами вдячності за мудрість і жертовність учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави до присутніх звернувся в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко.

"Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду", - наголосив Руслан Веремієнко.

За сумлінну працю в ім’я незалежної України, вагомий внесок у справу виховання та навчання підростаючого покоління та з нагоди професійного  свята – Дня працівників освіти Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено Миколу Шкарабуру, учителя фізичної культури та предмету "Захист Вітчизни" Смяцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено Тетяні Мельник, директору Грем’яцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Прийміть, шановні освітяни, щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю

та правового забезпеення районної державної адміністрації