back

День захисника України відзначатимуть у Попівці

02 жовтня 2018

У центрі уваги керівництва районної державної адміністрації – підготовка до відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва. Про організацію заходів та залучення до їх проведення представників громадськості йшлося сьогодні, 02 жовтня, під час зустрічі заступника голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої з представниками громадських об'єднань.

В обговоренні взяли участь голова районної організації "Новгород-Сіверський окремий козацький полк ім. Богуна" Павло Богун та в.о. військового комісара Новгород-Сіверського ОМВК, представник громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" Роман Богдан.

Відзначення у районі Дня захисника України розпочнеться 12 жовтня з відкриття районного етапу Всеукраїнського національно-патріотичного фестивалю школярів "Козацький гарт – 2019". У планах – зустріч з колективом прикордонників, урочистості у селі Попівка та вшанування пам'яті Івана Богуна у селі Комань.

Відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації доручено підготувати та оприлюднити програму заходів до Дня захисника України та оприлюднити її у мережі Інтернет.

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

 районної державної адміністрації