back

Військовий вишкіл пройшли на "відмінно"

02 жовтня 2018

Четвертий рік поспіль наші спортсмени беруть участь в обласному національно-патріотичному заході "Я — патріот", що проходить на базі військової частини в селищі Гончарівське.

Цьогоріч команда району складалася з 6 учнів закладів освіти: Ігоря Землянки (Грем'яцька  загальноосвітня  школа  І-ІІІ ступенів), Станіслава Козляченка, Данила Коваленка (Чайкинський навчально-виховного комплекс), Артема Сича (Дігтярівський навчально-виховного комплекс), Станіслава Ольховича (Вороб’ївський навчально-виховний комплекс), Дмитра Ткача  (Смяцька загальноосвітня  школа  І-ІІІ ступенів). Керівник команди - Микола Шкарабура, учитель фізичної культури Смяцької загальноосвітньої  школи   І-ІІІ ступенів.

Стартував вишкіл 25 вересня. Учасників заходу вітали заступник голови ОДА Наталія Романова та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш.

Юні хлопці на власному досвіді відчули, що таке «армійські будні», вони три дні проживали у казармах, проходили теоретичні та практичні навчання із військової та тактичної підготовки, змагалися на дистанціях 100, 1000 метрів, у метанні ручних гранат, стрільбі з автомату та підтягуванні на перекладині.

28 вересня завершилися змагання. За підсумками визначили переможців. У командному заліку команда району  виборола 8 місце (серед 25 команд). Проте слід  зазначити, є перемоги:у метанні ручних гранат – І загальнокомандне місце.

Відділ освіти районної державної адміністрації