back

До Дня вигнання нацистсьских окупантів з території району

11 вересня 2018

ПРОГРАМА тематичних та святкових заходів з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з території Новгород-Сіверського району.

13-14 вересня:
за окремим графіком

Відвідування ветеранів Другої світової війни за місцем проживання із врученням квітів, вітальних листівок та подарункових наборів.

13 вересня, четвер:
14:00-15:00

Відвідування ветеранів війни, які перебувають у стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Концертна програма та святковий обід для підопічних.

14 вересня, п'ятниця:
10:00-11:00

Історично-хронологічний екскурс "Шляхами перемоги" у районному Будинку культури з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з території району.

11:30-13:00

Мітинг-реквієм біля пам'ятного знаку Є. Ляшенко у селі Чулатів Команської сільської ради, покладання вінків та квітів до місця форсування Десни у період Другої світової війни.

16 вересня, неділя:
10:00-12:00

Участь керівництва районної державної адміністрації у покладанні квітів до пам'ятних знаків періоду Другої світової війни у м. Новгород-Сіверський.

 

 

Відділ інформаційної діяльності,  комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації