back

Свято нового навчального року

03 вересня 2018

Перше вересня – урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини. Він завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, учителів, батьків, свято, яке об’єднує всі покоління.

Новий 2018/2019 навчальний рік розпочинається урочистими заходами, наяких особлива увага приділяється, звичайно, першокласникам – тим, хто вперше сідає за шкільну парту. Для 74 першокласників Новгород-Сіверщини цей дзвоник пролунав вперше. На лінійках прозвучали слова вдячності тим, хто прагне дати випускникам міцні знання, хто любить їх і поважає, виховує порядними та чесними людьми, привітання прозвучали для вчителів, учнів та їхніх батьків, це день квітів і посмішок, свято школи і громади; це своєрідний старт нового навчального року, нового освітнього процесу.

Свято пройшло змістовно, цікаво, динамічно, з використанням традиційних і сучасних форм проведення головних урочистостей, з відзначенням важливих подій в житті країни, краю, школи.

На шкільних подвір’ях організовані майданчики для селфі і фотографій, які святково оформлені і мали в собі символи школи.

За інформацією відділу освіти

районної державної адміністрації