back

Серпневий освітянський форум

31 серпня 2018

29 серпня  відбувся серпневий освітянський форум.

Розпочала конференцію Світлана Біла, начальник відділу освіти районної державної адміністрації, яка привітала всіх з початком нового навчального року: "Я щиро вітаю вас з початком нового навчального року! Нехай цей рік подарує вам мирне життя, здібних, талановитих учнів, особисте щастя і здійснення всіх ваших мрій та надій!"

У роботі конференції взяли участь Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації, його заступник Неля Чугаєва, керівники закладів освіти району, їх заступники, керівники районних методичних об’єднань, учителі 1 класів, голови профспілкових організацій.

Кращим педагогам району вручили нагороди. Привітали Світлану Білу, з нагородженням грамотою Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Далі продовжив блок Нової української школи. До обговорення проблем та перспектив НУШ долучилися Ніна Мокрякова, методист районного методичного кабінету "Реформа освіти: зміни для учнів, батьків, вчителів", Наталія Чмихун, директор Дігтярівського навчально-виховного комплексу, Ганна Бойко, учитель початкових класів Орлівського навчально-виховного комплексу.

Світлана Біла висловила сподівання на співпрацю освітян з батьківською громадськістю та громадськістю району. Адже тільки спільними зусиллями зможемо створити та втілити проект Нової української школи, вчитись та працювати в якій буде приємно, почесно та перспективно.

Відділ освіти районної державної адміністрації