back

23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня 2018

Урочиста процедура підняття Державного Прапора України відбулася сьогодні, 23 серпня, біля адміністративної будівлі районної державної адміністрації.

Державний Прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Для участі в урочистому заході були запрошені захисники України, учасники антитерористичної операції, представники громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини".

Цього року право підняти Державний Прапор України надано Анатолію Андросу, воїну-прикордоннику із села Грем'яч, який боронив кордони держави у Луганській області. Разом з батьком піднімала знамено і його донька Анастасія.

Звертаючись до учасників урочистої процедури, в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко зазначив: "Багато чого залежить від нас самих – від відданості і вірності Україні, від вкладу та самовіддачі кожного у загальну справу становлення міцної, заможної Батьківщини. Саме виховання поваги до Державного прапору – це надійна запорука величі країни".

Традиційно, учасниками урочистої процедури стали учні загальноосвітніх навчальних закладів району. В рамках акції "Я-громадянин України" сімнадцяти юнакам і дівчатам вручили паспорти громадянина України.

З нагоди Дня незалежності відзнаками районної державної адміністрації нагороджені учасники тактичного навчання з територіальної оборони "Північна фортеця".

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість за свою країну!

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій

з громадськістю та правового забезпечення

районної державної адміністрації