back

З Днем Новгород-Сіверського району!

19 серпня 2018

19 серпня, вже втретє, представники територіальних громад Новгород-Сіверщини зібрались, аби разом відсвяткувати День Новгород-Сіверського району.

Святкові заходи до Дня району розпочалися із відкриття святкових мистецького  та сільськогосподарського ярмарків. На площі біля районного Будинку культури розпочала роботу виставка сільськогосподарської техніки, тематичні виставки сільських подвір'їв "Гостинна Сіверщина", свої роботи представили гостям свята і майстри народного  клубу декоративно-прикладного мистецтва "Княжа скарбниця" районного Будинку культури, народні майстри декоративно-ужиткового мистецтва із закладів освіти району.

Урочиста частина заходу розпочалась з параду дідухів від кожної територіальної громади району, як символ єдності, самовідданої праці і любові до своєї малої Батьківщини.

Звертаючись до учасників заходу, в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко зазначив, зокрема: "Дякую кожному з вас за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток Новгород-Сіверського району, покращення добробуту його жителів, усім, хто віддає частку своєї любові до малої Батьківщини. Разом ми - сила, яка допомагає творити, розвиватись і рухатись уперед".

З вітальними словами на адресу жителів Новгород-Сіверського району звернулись також заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко, новгород-сіверський міський голова Олег Бондаренко, голова Менської районної ради Олександр Мисник, шосткінський міський голова Микола Нога, а також наші земляки Микола Шкарабура та Дмитро Сидоренко.

Грошові сертифікати від депутата обласної ради Сергія Сергієнка отримали Новгород-Сіверський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та комунальний заклад "Новгород-Сіверський центр первинної медоко-санітарної допомоги".

Очільники району Руслан Веремієнко та В'ячеслав Кауфман вручили грошові сертифікати на суму 1000 гривень найстаршим жителям громади, а наймолодшому жителю – цінний подарунок.

Директор ПП "Новгород-Сіверські аграрні інвестиції" Олександр Калита також вручив подарункові набори очільникам навчальних закладів району.

Урочисті заходи закінчились святковим концертом художніх колективів району та спортивними змаганнями.

 

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю

 та правового забезпечення районної державної адміністрації