back

Оголошено додатковий набір молоді до військових вищих навчальних закладів

03 серпня 2018

За інформацією Новгород-Сіверського військового комісаріату, з метою більш масового залучення громадян України на військову службу  з 30 липня по 6 серпня 2018 року проводиться додатковий набір молоді до військових вищих навчальних закладів ЗСУ, - 

про це повідомив заступник військового комісару Новгород-Сіверського ОМВК Роман Богдан під час зустрічі представників громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" з керівництвом районної державної адміністрації, що відбулася 02 серпня ц.р.

Крім того, організовано додатковий набір до військових коледжей  з підготовки сержантського складу Збройних Сил України.

Учасники зустрічі Роман Богдан та Володимир Лемешка, представники громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" та Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації, обговорили питання участі представників громадської організації у відзначенні Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України. Йшлося, зокрема, про участь ветеранів АТО у заходах, що відбудуться у населених пунктах району. Також визначилися із учасником урочистої процедури підняття Державного Прапора України, що відбудеться 23 серпня ц.р.

 

Відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та 

правового забезпечення районної державної адміністрації