back

Пологове відділення районної лікарні відновило свою роботу після ремонту та планової профілактичної дезінфекції (оновлено)

04 липня 2018

У відділенні проведений поточний ремонт пологових залів, палат для післяопераційних пацієнток, палат спільного перебування матері та дитини.

КЗ "Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В. Буяльського", як і в цілому вся медична галузь, не могла б існувати без благодійників та інвесторів. За ІІ квартал 2018 року на благодійний фонд лікарні надійшло близько 20000 грн, на які було придбано: гінекологічне крісло та лобний рефлектор для приймально-діагностичного відділення, оплачені послуги за вимірювання доз опромінення та шкідливих і небезпечних факторів та інше.

Зокрема, ремонт та планова дезінфекція пологового відділення не були б своєчасно проведені без допомоги  ТОВ "Агрікор-Холдинг" (директор Швидченко О.В.), яке надало допомогу у вигляді господарчих матеріалів (фарба водоемульсійна, фарба, валики та пензлів та інш.) на суму 1000 грн.

ТОВ "Новгород-Сіверські аграрні інвестиції" (директор Калита О.В.),  ДП "Новгород-Сіверський лісове господарство" (директор Засько М.М.), ДП "Новгород-Сіверський агролісгосп" (директор Лакоза В.В.) надали допомогу матеріалами для ремонту лікарні.

Адміністрація та колектив лікарні щиро вдячні зазначеним благодійникам за допомогу та розуміння.

 

За інформацією Новгород-Сіверської ЦРЛ