back

До уваги учасників АТО!

27 червня 2018

Відповідно до Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №1057 від 27 грудня 2017 року управлінням соціального захисту населення Новгород-Сіверської районної державної адміністрації визначено суб’єкта надання послуг з психологічної реабілітації, які відповідають вимогам про суб’єктів, що надають послуги із психологічної реабілітації.

Наказом начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації від 19.06.2018 №24/05 до переліку суб’єктів надання послуг з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції включені ДП "Південь Курорт Сервіс" санаторій "Орізонт" смт. Сергіївка та санаторій "Токарі" м. Лебедин Сумської області.

Для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції звертається до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації, або за місцем фактичного проживання із заявою.

До заяви про направлення учасника антитерористичної операції на психологічну реабілітацію отримувач послуг додає копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та копію документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпечення її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення.

Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації