back

До 22-ї річниці Основного Закону держави

26 червня 2018

26 червня у районному Будинку культури відбулись урочистості з нагоди 22-ї річниці прийняття Конституції України. В урочистостях взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, голова районно ради В'ячеслав Кауфман, міський голова Олег Бондаренко, працівники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування району, міста, представники громадськості.

Головний Закон Української держави був прийнятий у переломний момент життя країни та закріпив абсолютно інші, ніж раніше, основи політичної й економічної системи. У країни з’явилися перспективи будівництва нової державності на принципах поваги до людини та її прав. Ми зробили свій вибір на користь демократичних цінностей, громадського суспільства та ринкової економіки.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє нашого народу.

А все це разом – логічний наслідок одвічного прагнення українців жити і працювати у вільній, суверенній державі, за цілісність якої сьогодні борються на сході країни десятки тисяч наших героїв-захисників.

"Ми переконані у тому, що наші кордони і мир на нашій землі будуть відновлені. Віримо у міцне і заможне майбутнє нашої держави, в якій люди житимуть під надійним, гарантованим Конституцією, правовим захистом", - зазначила у своєму виступі Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації.

Після завершення урочистої частини заходу відбудеться концерт заслуженого артиста України, видатного бандуриста, Тараса Силенка.

Відділ інформаційної діяльності,
комунікацій з громадськістю та правового
забезпечення районної державної адміністрації