back

23 червня – День державної служби

21 червня 2018

Щиро вітаю з професійним святом – Днем державної служби України всіх державних службовців та ветеранів державної служби Новгород-Сіверщини.

Праця державних службовців – нелегка праця, адже вона потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Від ваших щоденних наполегливих зусиль, професіоналізму, мудрості, принциповості, сумління та ініціативності значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень у районі та країні загалом, моральне та фінансове благополуччя людей, а відтак і піднесення позитивного іміджу держави на міжнародному рівні.

Кожен на своєму місці ви представляєте державу перед людьми, знаєте їх біди і проблеми, шукаєте шляхи їх вирішення, а тому несете подвійну відповідальність перед державою і народом.

З особливим теплом ми сьогодні згадуємо сумлінну, наполегливу працю людей, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації