back

Юрій Бобух з Араповичей здобув золоту та бронзову медалі обласного етапу Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві "Сила духу"

19 червня 2018

14 червня у місті Чернігові на території спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з лижного спорту пройшов обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві "Сила духу".

У відбірних змаганнях прийняли участь 113 учасників з усієї Чернігівської області.

Організатором таких спортивних змагань є Фонд соціального страхування України. На урочистому відкритті учасників вітали: начальник управління виконавчої дирекції Фонду в Чернігівській області Володимир Нашиванько, заступник голови – керівник апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова.

Змагання проходили з армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу та шахів.

Команда Новгород-Сіверського відділення на відбірних змаганнях у складі 4 осіб, потерпілих на виробництві, виступила гідно та у загальному заліку здобула одну золоту та дві бронзові медалі.

Юрій Бобух з Араповичей здобув золоту медаль у змаганнях з бомбаскету сидячи та бронзову медаль з бомбаскету стоячи. Містянка Наталія Материнко здобула бронзу у змаганні з дартсу.

Усі учасники змагань проявили оптимізм і волю до перемоги. Довели, що сила духу перемагає будь-які негаразди. А організатори змагань ще раз впевнились, що такі спортивні свята необхідні. Вони дуже важливі для соціальної реабілітації людей з обмеженими фізичними можливостями, зміцнення їх духу і впевненості у собі.



Любов Пророк, начальник Новгород-Сіверського відділення УВД ФСС України в Чернігівській області